ZF Live

ZF Live. Gabriela Creţu, vicepreşedinte vânzări, Ursus Breweries. „Ne dorim să ajungem la vânzările din 2019. Vremea nu ne ajută, dar ne ajută relaxarea restricţiilor şi redeschiderea HoReCa“

Autor: Florentina Niţu

28.05.2021, 19:40 371

♦ Pandemia de COVID-19 a accentuat trendul privind consumul de produse locale, românii aleg produse cu care sunt familiari, în detrimentul explorării.

Gabriela Creţu, vicepreşe­din­te de vânzări al Ursus Breweries, cel mai mare pro­ducător de bere din Ro­mâ­nia, spune că se aşteaptă în acest an la o revenire a vânzărilor la ni­velul din 2019, odată cu relaxarea re­stric­ţiilor şi redeschiderea HoReCa, dar şi a eve­nimen­te­lor mari care ar putea avea loc. Ea nu a îna­in­tat cifre privind vânzările din 2020, dar în 2019 cifra de afaceri a Ursus Breweries a fost de aproape 2 mld. lei (circa 420 mil. euro), având trei fabrici la nivel naţional.

„În 2021 ne-am dori să ajungem la ni­ve­lul vânzărilor din 2019, dar nu e vorba doar despre efectele pandemiei. Începutul anului nu ne-a ajutat să vedem o explozie a vân­ză­rilor, ci a fost o menţinere a volu­me­lor în pri­me­le luni faţă de anii anteriori. Nu ştim cum va fi viitorul, pentru că vremea nu ne ajută, dar ne ajută relaxarea restricţiilor şi redes­chi­derea HoReCa. Suntem optimişti“, a spus Gabriela Creţu în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO