ZF Live

ZF Live. George Safir, director general al grupului Safir: Piaţa cărnii de pasăre a crescut constant cu 5-10% pe an în ultimii ani. Anul trecut am rămas la aceeaşi cifră de afaceri de 75 mil. euro pentru că am preferat să ne îmbunătăţim marjele

Autor: Valeriu Dănilă

28.08.2024, 17:00 173

Grupul are 750 de angajaţi: „Am schimbat abordarea, dacă până acum 10 ani oamenii veneau către tine, acum trebuie tu să te duci către ei“.

Piaţa cărnii de pasăre creşte într-un ritm susţinut, de 5-10% pe an, în timp ce românii preferă tot mai mult carnea de pui în locul celei de porc, susţine George Safir, directorul general al Grupului Safir.

„Piaţa cărnii de pasăre a crescut constant cu 5-10% pe an în ultimii ani. Consumul de carne de pasăre creşte în detrimentul consumului de carne de porc, deoarece este considerată ca fiind mai sănătoasă. Noi, tradiţional, suntem un popor care mănâncă carne de porc, nu de pui“, a declarat George Safir în cadrul emisiunii ZF Live.

Cu toate acestea, creşterea volumului de carne din piaţă se datorează parţial şi investiţiilor, iar în România potenţialul maxim de investiţii nu a fost încă atins.

„Volumul este asigurat atât din intern cât şi din extern.“

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro