♦ Grupul are 750 de angajaţi: „Am schimbat abordarea, dacă până acum 10 ani oamenii veneau către tine, acum trebuie tu să te duci către ei“.
Piaţa cărnii de pasăre creşte într-un ritm susţinut, de 5-10% pe an, în timp ce românii preferă tot mai mult carnea de pui în locul celei de porc, susţine George Safir, directorul general al Grupului Safir.
„Piaţa cărnii de pasăre a crescut constant cu 5-10% pe an în ultimii ani. Consumul de carne de pasăre creşte în detrimentul consumului de carne de porc, deoarece este considerată ca fiind mai sănătoasă. Noi, tradiţional, suntem un popor care mănâncă carne de porc, nu de pui“, a declarat George Safir în cadrul emisiunii ZF Live.
Cu toate acestea, creşterea volumului de carne din piaţă se datorează parţial şi investiţiilor, iar în România potenţialul maxim de investiţii nu a fost încă atins.
„Volumul este asigurat atât din intern cât şi din extern.“