ZF Live

ZF Live. Ion Georgescu, Moara de Hârtie: Am mutat atelierele de cusut, lucru în lemn sau ceramică şi pictură în online, ele ajungând la românii din Italia, Grecia, Belgia şi Olanda

Autor: Alexandra Matei

14.12.2020, 17:00 109

♦ Odată cu această metodă de reinventare, pentru organizaţie au apărut cereri de la românii din alte ţări ♦ Totodată, de aceste ateliere au fost interesaţi şi copiii din România.

Activitatea Moara de Hârtie, organizaţie care promovează meşteşugurile şi care se ocupă de organizarea de ateliere în zona culturală şi educativă, a fost afectată de restricţiile impuse de pandemie, iar pentru a supravieţui, compania s-a reorientat către mediul online, la fel ca multe alte businessuri în această perioadă.

„Odată cu pandemia, activitatea noastră s-a oprit şi bineînţeles că ne-am gândit la noi al­ter­native. Am beneficiat de şomajul tehnic şi de ce­lelalte ajutoare care au fost date, iar acum am în­cercat să ducem povestea mai departe, mutând-o în online“, a declarat Ion Georgescu, cofondator, Moara de Hârtie, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO