ZF Live

ZF Live. Ionuţ Leahu, fondator al Clinicilor Dr. Leahu: „Circa 40% din cifra de afaceri vine din chirurgie. Românii vor să găsească totul într-un loc“

Autor: Mara Rolea

13.05.2022, 17:40 222

♦ Businessul Clinicilor Dr. Leahu a ajuns la venituri de peste 100 mil. lei în 2021, plus 74% ♦ În total, 600 de persoane lucrează în cele 18 clinici Dr. Leahu din ţară, dintre care 160 sunt medici.

Medicul Ionuţ Leahu, fondatorul clinicilor stomatologice Dr. Leahu, care numără 18 unităţi în mai multe oraşe din ţară, urmăreşte consolidarea businessului în 2022, după ce anul anterior a depăşit pragul de 100 mil. lei venituri consolidate.

„Românii îşi doresc infrastructură stomatologică, clinici medicale în care să găsească tot ce au nevoie la un loc, în care să aibă şi radiologie, şi să fie preluaţi imediat. Aproape 40% din cifra de afaceri vine din chirurgie, unde intră şi zona asta de implantologie, de reconstrucţii osoase.  Anul 2022 nu este unul de creştere fantastică, este un an în care lucrăm foarte mult la procese, la satisfacţia pacientului şi la cum va arăta instituţia în următorii 10 ani“, a spus Ionuţ Leahu, fondator al reţelei de Clinici Dentare Dr. Leahu, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO