ZF Live

ZF Live. Laura Chiriac, Laura and Wine: „Începând din 2022, am organizat lunar evenimente care pun în valoare vinul românesc. Anul viitor vom sparge şi graniţele“

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.08.2023, 16:30 162

♦ Preţurile variază de la un eveniment la altul ♦ Cele din Bucureşti costă între 250 şi 350 de lei, iar cele din afara Capitalei sunt 450-500 de lei.

Laura Chiriac şi Ioana Guică, două antreprenoare cu experienţă în lumea vinului şi a gastronomiei, au început anul trecut să or­ganizeze evenimente gastronomice in­terac­tive prin care încearcă promoveze producătorii locali de vin.

„Am cunoscut-o anul trecut pe Ioana Guică, o antreprenoare care deţine busi­nessul Eat to connect şi împreună cu care am început să organizez o serie de evenimente care pun în valoare vinul românesc. Primul a fost în octombrie anul trecut şi apoi am făcut cam unul pe lună“, a spus Laura Chiriac la emisiunea online de business ZF Live.

Evenimentele, care sunt conturate în jurul unor tematici, au avut loc până acum la mare, pe o plajă în 23 August, în vie, chiar şi în unele localuri din HoReCa. Toate au fost până acum organizate în România.

„Anul viitor vom sparge şi graniţele. Maximul de participanţi este de 15-20, dar ne-ar plăcea ca experienţa să ajungă la mai mult de 20 de oameni odată, iar pentru asta trebuie să ne facem o echipă şi acesta este următorul pas. Până acum cel mai bun feedback l-am avut pentru evenimentele care s-au desfăşurat afară, în natură, şi pe asta vrem să mizăm în continuare. Urmă­torul eveniment va avea loc pe 16 septem­brie, în via cramei Dagon.“

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro