ZF Live

ZF Live. Laurenţiu Afrasine, Akcent Development, un dezvoltator care a ridicat 900 de apartamente: Criza nu loveşte la fel. „Am avut în 2020 cele mai bune vânzări din 2008 încoace”

Autor: Alexandra Matei

26.05.2021, 16:30 532

♦ Anul acesta, cei mai mulţi clienţi se reorientează spre studiouri sau garsoniere ♦ Preţul pentru un studio sau o garsonieră din complexul Cloud9, ultimul proiect al grupului Akcent, porneşte de la 80.000 de euro, iar cea mai scumpă unitate vândută  este un penthouse, a cărui valoare s-a ridicat la 1,5 mil. euro.

Piaţa vânzărilor de apartamente în Bucureşti este pe un trend pozitiv, consideră Laurenţiu Afrasine, Managing Director al Akcent Development, după ce anul trecut aceasta a înregistrat cele mai mari creşteri, cu circa 21.000 de locuinţe vândute, bătând astfel recordul anului 2008, cel mai bun din istorie la acest capitol.

În condiţiile în care criza sanitară s-a mai temperat, cursul valutar este destul de stabil, iar analiştii economici preconizează o creştere economică de 7% pentru 2021, încrederea se simte în rândul dezvoltatorilor imobiliari, afirmă el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO