ZF Live

ZF Live. Laurenţiu Asimionesei, fondatorul platformei Amazag, a creat primul program din Europa de tip MBA dedicat fermierilor

Autor: Alexandra Matei

27.08.2020, 22:00 213

♦ Programul MBAg (Mater in Business of Agriculture) are în vedere instruirea a 36 de fermieri selectaţi din sudul şi sud-estul ţării ♦ Acesta constă în susţinerea unor cursuri prin intermediul cărora tinerii fermieri vor lua contact cu oameni din interiorul companiilor sau vor avea acces la informaţii actualizate.

Primul MBA din Europa pentru fermieri a fost creat de Laurenţiu Asimionesei, fondatorul Amazag şi se va desfăşura la Slobozia pe o perioadă de şase luni, timp în care tinerii fermieri vor învăţa cum să îşi îmbunătăţească businessul.

„Este nevoie de o educaţie pentru a duce mai departe o fermă. Să fii fermier înseamnă sa cunoşti businessul, să ai relaţii bune, să ştii cum să lucrezi cu o bancă, iar toate acestea la un loc ne-au făcut să înţelegem că există o nevoie de informare specializată pe acest subiect care să fie adresată fermierilor.“, spune Laurenţiu Asimio­nesei, în cadrul emisiunii online de business ZF Live. Programul este de tip master-class, iar cei 36 de fermieri selecaţi din sudul şi sud-estul României vor participa la cursurile susţinute de oameni din interiorul mai multor companii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO