ZF Live

ZF Live. Luca Mateescu, manager operaţiuni Lime: Câteva sute de oameni iau de pe stradă şi încarcă cele 1.000 de trotinete electrice din Capitală. Primesc până la 12 lei pe bucată

Autor: Miruna Diaconu

01.02.2020, 13:24 2363

„Ne interesează să existe trotinete unde este nevoie de ele.“

 

Compania americană Lime, care pune la dispoziţia bucureştenilor 1.000 de trotinete electrice care pot fi închiriate cu smartphone-ul, susţine că a creat câteva sute de joburi în Capitală - pentru oamenii care strâng seara de pe străzi trotinetele, le pun la încărcat şi apoi le duc înapoi în puncte cheie din oraş dimineaţa.

„Ne interesează să existe trotinete unde este nevoie de ele. Am creat o comunitate, aşa-numiţii juiceri, pe care o dezvoltăm în toate ţările în care avem operaţiuni. Ei primesc nişte bani, iau trotineta şi o încarcă peste noapte. Aceşti oameni pot să primească între 9 şi 12 lei pe o trotinetă şi mai au opţiunea să o aducă la noi la depozit, unde primesc 8 lei. Sunt sute de juiceri, am creat astfel locuri de muncă. Avem un depozit în zona de nord  a Bucureştiului unde procesăm trotinele, adică le inspectăm, le reparăm“, a declarat în cadrul emisiunii de business ZF Live Luca Mateescu, manager operaţiuni la Lime România.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO