ZF Live

ZF Live. Luminiţa Buşuricu, avocat, CEO QuickLegal: Piaţa avocaturii de business din România este de 25 mil. de euro, dintre care 5 mil. euro clar pot fi vehiculaţi prin platforma noastră

Luminiţa Buşuricu, avocat şi CEO al QuickLegal

Luminiţa Buşuricu, avocat şi CEO al QuickLegal

Autor: Ramona Cornea

31.03.2022, 16:40 804

♦ „Conform planului nostru de afaceri, în cinci ani de zile am ajunge la un profit de 4 milioane de euro.“

Luminiţa Buşuricu, avocat şi CEO al QuickLegal, o platformă care îşi propune să facă legătura dintre avocaţii din dreptul muncii şi potenţialii clienţi, afirmă că piaţa avocaturii de business din România este de 25 mil. de euro, dintre care 5 milioane de euro clar pot fi vehiculaţi prin platforma sa.

„Piaţa avocaturii de business din România este de 25 mil. de euro, dintre care 5 milioane de euro clar pot fi vehiculaţi prin platforma noastră. Conform planului nostru de afaceri, în cinci ani de zile am ajunge la un profit de 4 milioane de euro“, a declarat Luminiţa Buşuricu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Platforma quicklegal.ro este un marketplace de servicii juridice pe dreptul muncii care face legătura dintre avocaţi specializaţi în dreptul muncii cu utilizatorii care au întrebări. Utilizatorii sunt fie angajaţi care au întrebări cu privire la contractul lor de muncă sau decizii de concediere, de exemplu, fie întreprinderi mici cu până în 10 - 15 angajaţi, care nu au departament juridic şi caută informaţii online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO