ZF Live

ZF Live. Marius Bostan, fondator, RePatriot: Acum este timpul să investiţi în Republica Moldova

Autor: Ramona Cornea

14.10.2022, 19:40 458

„Drumul Moldovei este clar spre Uniunea Europeană, deci orice investiţie acolo este relativ sigură. Businessul românesc trebuie să meargă în Republica Moldova, este foarte important.”

Antreprenorii români trebuie să continue investiţiile şi să accelereze cooperarea cu Republica Moldova, afirmă Marius Bostan, fondator al RePatriot, un program iniţiat de fundaţia Romanian Busines Leaders, care încurajează întoarcerea românilor în ţară pentru a practica antreprenoriatul. A şaptea ediţie a summitului RePatriot a avut loc săptămâna trecută la Iaşi şi Chişinău.

„Am vrut să dăm un semn de sprijin pentru Republica Moldova şi un semn pentru continuarea investiţiilor şi chiar accelerarea cooperării cu Republica Moldova pentru că Republica Moldova nu mai trece neapărat printr-o criză existenţială cum era înainte, drumul este clar spre Uniunea Europeană, a fost acceptată pentru aderarea la Uniunea Europeană, ceea ce în urmă cu un an nu puteam să concepem. Deci fiecare criză vine şi cu o oportunitate, este clar că vor apărea oportunităţi de afaceri şi răspunsul nostru la criza aceasta este mai multă cooperare şi o piaţă mai mare. România plus Republica Moldova reprezintă o piaţă mult mai mare”, a spus Marius Bostan în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO