ZF Live

ZF Live. Marius Opriş, Ascendis: „Avem birou, puteţi veni“ a devenit cea mai nouă formă de motivare a angajaţilor din IT

Autor: Iulia Apostoiu

24.06.2021, 00:07 459

Firmele îşi cheamă angajaţii la birou, pentru că, în unele cazuri, productivitatea oamenilor care lucrează de acasă e scăzută. Iar unii angajaţi abia aşteaptă să fie invitaţi la birou.

O mare parte a anga­jaţilor din corporaţii abia aşteaptă să se întoarcă la birou, iar acest fenomen este tot mai des întâlnit în rândul angajaţilor din sectorul IT, care şi înainte de pandemie aveau posibilitatea de a lucra de acasă.

„Multe companii încearcă să îi facă pe oameni să se întoarcă la birou. În foarte multe cazuri oamenii vor asta, nu mai suportă să stea acasă. Ce mă uimeşte în prezent este că în zona de IT acum îi motivezi pe oameni spunându-le «Avem birou unde puteţi veni». Deci şi companiile de tehnologie încearcă măcar un model de lucru hibrid. Lumea de business clocoteşte, mulţi manageri şi angajaţi vor să se întoarcă la birou, iar o parte opun rezistenţă, pentru că s-au obişnuit deja de un an să lucreze de acasă“, a spus Marius Opriş, partener al firmei de training şi consultanţă Ascendis, în cadrul emisiunii ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO