ZF Live

ZF Live. Mihaela Pană, Cushman & Wakefield Echinox: În segmentul rezidenţial de lux nu au existat ajustări de preţuri în această perioadă. Noi am avut tranzacţii. Firmele au preferat să achiziţioneze proprietăţi, în loc să le închirieze

Autor: Răzvan Botea

30.07.2020, 16:40 177

Mihaela Pană, partner residential în cadrul Agency Cushman & Wakefield Echinox, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live că pandemia nu a afectat segmentul de apartamente de top din România. Astfel, nu a existat o ajustare a preţurilor, iar compania a finalizat tranzacţii.

„Noi am avut în perioada asta tranzacţii. Suntem la birou de la sfârşitul lunii aprilie şi am putea spune că suntem destul de dinamici. Am reuşit să finalizăm tranzacţii, şi apartamente, şi case, ceva şi din zona de investiţii. A fost amestecat. Asta nu înseamnă că piaţa este liniştită. În momentul de faţă sunt tot felul de cereri, de vizionări, dar o parte din cei care văd stau şi aşteaptă să vadă ce se mai întâmplă, cum urmează să se aşeze piaţa în perioada următoare“, a spus ea.

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO