ZF Live

ZF Live. Mihai Filip, CEO al Oves Enterprise, dezvoltator de software: „Avem 75 de developeri în prezent, iar până la finalul anului sperăm să ajungem la 200. Am deschis primul birou în Germania şi urmează să mai deschidem în SUA, Spania şi Marea Britanie“. Compania a înregistrat afaceri de 3 mil. euro în 2021

Autor: Alexandra Cepăreanu

28.02.2022, 16:30 683

♦ În 2022, reprezentanţii estimează o dublare a cifrei de afaceri.

Oves Enterprise, companie din Cluj-Napoca specializată în dezvoltarea software, cu afaceri de 3 milioane de euro la finalul anului 2021 şi un număr de 75 de angajaţi în prezent, are planuri de recrutare şi vrea să angajeze circa 135 de developeri până la finalul anului în curs, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Mihai Filip, CEO al companiei clujene.

„Până la finalul anului sperăm să ajungem la 200 de developeri. Peste 90% din companie este formată din senior developers. Avem angajaţi care locuiesc în Germania, în Marea Britanie, care lucrează pentru noi. Avem angajaţi şi în alte ţări. Am găsit o piaţă interesantă în Ungaria, unde sunt preţuri/costuri asemănătoare cu cele de la noi şi oameni foarte buni. Odată cu pandemia şi implementarea muncii în sistem remote oamenii pot munci de oriunde. Nu ne mai interesează de unde lucrează. Asta ne ajută să atragem talente din toată lumea”, a spus CEO-ul Oves Enterprise.

El a menţionat că în ultimii doi ani jucători medii şi mari din Germania caută să atragă forţă de muncă de pe piaţa din România, în special developeri, astfel că în urma contextului pandemic şi a muncii de la distanţă concurenţa în ceea ce priveşte atragerea candidaţilor a crescut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO