ZF Live

ZF Live. Mihai Iordan, managing partner PCF Investment Banking: Antreprenorii români au prins curaj pentru achiziţii, dar creditarea vine mai greu de la băncile străine. Paradoxal sunt mai deschise la finanţare băncile de stat

Autor: Răzvan Botea

19.08.2020, 16:10 233

♦ Companiile mari nu au în acest moment un ajutor, lucru care le afectează competitivitatea pe pieţele externe ♦ IMM Invest se duce foarte mult în zona de agricultură, un lucru foarte benefic pentru România.

Antreprenorii români au înce­put să se uite la piaţa de fuziuni şi achiziţii din Româ­nia, însă creditarea vine mai greu din partea băncilor străine şi mai degrabă de la băncile româneşti de stat, a spus Mihai Iordan, managing partner la PCF Investment Banking, firmă de consultanţă financiară pentru companii, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Piaţa de fuziuni şi achiziţii este inte­re­santă din punctul de vedere al re­aşezării. Ne-am reorientat cât am putut de mult către antreprenori locali de unde am şi secu­rizat câteva mandate de achiziţie. Antre­pre­norii locali au început să facă mişcări sesi­zând anumite oportunităţi“, a declarat Mihai Iordan la emisiunea ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO