ZF Live

ZF Live. Mihai Lodoabă, cofondator şi CEO yeParking: yeParking a creat 3.000 de locuri de parcare în ţară, valorificând spaţiile libere deţinute de locatari din zonele rezidenţiale

Autor: Alexandra Matei

02.10.2020, 16:30 246

♦  Tehnologia de park sharing este funcţională în Cluj-Napoca, Oradea, Braşov şi Bucureşti ♦ Dezvoltarea acesteia în zona clădirilor de birouri va începe în această lună, cu două proiecte pilot în Cluj-Napoca, în cadrul a două mari centre de business.

Aplicaţia yeParking, care oferă locuri de parcare în zonele rezidenţiale, în apropierea centrelor comerciale şi a clădirilor de birouri, a ajuns la un to­tal de 3.000 de locuri la nivel naţional şi pa­riază pe zona de office pen­tru a acce­lera dez­vol­tarea.

„Aplicaţia yeParking oferă şoferilor accesul la eco­sis­temul de par­cări re­zi­den­ţiale, pri­vate şi, în cu­rând, şi la par­cări de business. Clădirile de birouri au posibilitatea de a lista, prin intermediul chiriaşilor, locurile de parcare rămase libere, iar în acest fel, şoferii din zonă le pot accesa. Aplicaţia este dotată cu geolocaţie, astfel încât aceasta arată toate locurile disponibile dintr-o anumită zonă, atunci când şoferul este în apropiere. Este un mod facil pentru toată lumea, mai ales pentru şoferi, iar astfel se reduce şi numărul maşinilor parcate neregulamentar“, spune Mihai Lo­doabă, cofon­da­tor şi CEO ye­Parking, în ca­drul emisiunii online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO