ZF Live

ZF Live. Mihai Marcu, Medlife: Piaţa de abonamente de sănătate se va dezvolta în continuare şi va creşte la 4-5 milioane în următorii 5-6 ani. În prezent, Medlife are circa 750.000 de abonaţi, fiind numărul doi în piaţă

Mihai Marcu, CEO şi fondator al Medlife

Mihai Marcu, CEO şi fondator al Medlife

Autor: Mădălina Dediu Panaete

29.05.2024, 11:30 246

♦ În zona de clinici şi laboratoare, Medlife este lider şi vrea să facă pasul către alte pieţe externe şi să dezvolte clinici.

Mihai Marcu, CEO şi fondator al Medlife, cel mai mare operator medi­cal din piaţa privată de sănătate după cifra de afaceri, spune că în prezent piaţa de abonamente de sănătate este undeva la circa 2- 2,5 milioane de unităţi, fiind o piaţă destul de con­centrată în condiţiile în care primii doi jucători sunt destul de apropiaţi ca număr de abonamente.

„Cred că piaţa se va dezvolta în continuare. (...) Dacă va fi încurajată şi după alegeri ca deductibilitate fiscală, eu sunt convins că piaţa de abona­mente va creşte la patru-cinci milioane de oameni în următorii 5-6 ani“, a declarat Mihai Marcu în cadrul emisiu­nii de business ZF Live. El a precizat că în prezent Medlife are circa 750.000 de abonaţi, fiind numărul doi pe această categorie de servicii. Medlife oferă şi abonamente indivi­duale, nu doar corporate, dar Mihai Marcu precizează că această piaţă este una care merge foarte greu.

La nivel naţional, Medlife are 700 de locaţii proprii şi partenere, iar Mihai Marcu menţionează că în zona de clinici, ambulatorii şi laboratoare, Medlife este lider naţional.

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro