ZF Live

ZF Live. Mircea Vadan, MVP Academy: Cea mai mare finanţare atrasă de un start-up din IT în urma programului MVP Academy a fost de 300.000 de euro

Autor: Simona Tatu

09.05.2017, 00:05 539

MVP Academy, un program de accelerare adresat start-up-urilor în tehnologie, a atras anul trecut o finanţare de 300.000 de euro pentru o companie care a creat o aplicaţie ce oferă recomandări cu privire la evenimentele care se petrec într-un oraş, a spus Mircea Vadan, program manager al MVP Academy, în cadrul emisiunii de business ZF Live. 

„Cea mai mare finanţare atrasă de o companie care a participat la program a fost de 300.000 de euro. Aceasta a fost primită de către Urby, o aplicaţie mobilă care te ajută să descoperi viaţa socială şi alte evenimente care se petrec într-un oraş“, a explicat Mircea Vadan.

MVP Academy nu este un program care să ofere finanţare în mod direct, ci oferă antreprenorilor cunoştinţe şi posibilitatea de a dobândi experienţă în domeniul IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO