ZF Live

ZF Live. Mirco Maschio, preşedintele al producătorului de utilaje agricole Maschio Gaspardo: Fermierii români vor utilaje performante, din ce în ce mai conectate cu tractoarele şi care pot face mai multe operaţiuni într-o singură etapă

Autor: Alexandra Matei

11.06.2021, 16:30 327

Grupul Maschio Gaspardo are spaţii de producţie şi în China, India şi România şi produce echipamente agricole care se ataşează tractoarelor.

Mentalitatea şi nevoile fermierilor români s-au schimbat odată cu evoluţia tehnologiei în agricultură, astfel că, în prezent, după cum spune Mirco Maschio, preşedinte al Maschio Gaspardo, unul dintre cei mai importanţi producători de maşini şi utilaje agricole din Europa de Est, cei mai mulţi dintre aceştia caută utilaje performante, care sunt cât mai conectate cu tractoarele şi care pot face mai multe operaţiuni într-o singură etapă.

Ajutorul tehnologiei este de neînlocuit, subliniază acesta, iar funcţii precum colectarea de date sau agricultura 4.0 au acum un rol din ce în ce mai important.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO