ZF Live

ZF Live. Nawaf Salameh, Alexandrion Group: Vrem să avem prezenţă prin propriile firme de trading în fiecare ţară din UE. În SUA vom construi mai multe distilerii

Autor: Iulia Apostoiu

06.08.2021, 13:00 383

Grupul Alexandrion a demarat extinderea la nivel global şi vrea să fie prezent în America, America Latină, în fiecare stat din Uniunea Europeană şi chiar şi în Asia.

Alexandrion Group, cel mai mare producător local de băuturi spirtoase după cifra de afaceri, plănuieşte să se extindă la nivel global, iar prima fabrică pe care o va deschide ar putea fi la New York în 2022.

„Ce poţi să faci într-o zi în America, în Europa îţi ia cam două săptămâni. În America robinetele sunt deschise chiar nelimitat şi din păcate Europa şi România nu vor, nu înţeleg deloc, ba din contră la un moment dat mai apare câte un bancher şi îmi spune: Dacă investiţia pe care o faci în America o faci în România eu îţi dau banii“, a declarat Nawaf Salameh, preşedinte fon­dator al Alexandrion Group, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO