ZF Live

ZF Live. Cum să ne organizăm bugetul. Adrian Asoltanie, trainer în educaţie financiară, Financial Freedom: Statistic, în România, 70% dintre angajaţi nu leagă două salarii unul de celălalt, indiferent de cât câştigă

Autor: Livia Gheorghe

31.12.2020, 00:07 657

În organizarea bugetului personal sau al familiei, în partea de cheltuieli se văd cele mai mari efete, se pot elimina rapid multe lucruri pe care cheltuim bani fără să fie cu adevărat necesare.

În acest an, dificil din cauza pandemiei de COVID-19, oamenii au redescoperit ce este un buget. Într-un context de criză, oamenii redescoperă faptul că e bine să îţi organizezi finanţele personale sau ale familiei şi să fie mai atenţi de unde le vin banii şi pe ce îi cheltuie, spune Adrian Asoltanie.

”Bugetul este o chestie foarte simplă, e un fişier excel care se face în zece minute, există modele gratuite pe internet şi la mine pe site, şi care spune multe despre sănătatea finanţelor voastre. Pe de o parte o să vă arate câte surse de venit aveţi şi cât de stabile mai sunt aceste surse de venit, dacă sunt în pericol sau sunt prea puţine şi cum să aveţi mai multe, pornind de la o pasiune, un hobby”, informează Adrian Asoltanie, trainer în educaţie financiară, Financial Freedom, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO