ZF Live

ZF Live. Nina Brătfălean, CEO Virtual I Technologies: Trecerea de la corporaţie la antreprenoriat este mai grea decât credeam. M-a uimit relaxarea cu care unii antreprenori trăiesc în incertitudine financiară

Autor: Livia Gheorghe

01.03.2021, 17:45 420

Virtual I Technologies a creat o platformă care are în spate un algoritm de învăţare automată, un sistem de inteligenţă artificială care învaţă pe măsură ce primeşte date, înţelege la ce fel de riscuri este expus un obiectiv şi calculează instant scorul de risc.

Virtual I Technologies, o companie care calculează scorul de risc folosindu-se de inteligenţa artificială, ţinteşte listarea la Bursă în următorii trei ani, după ce a acumulat până acum investiţii de 1,9 milioane de franci elveţieni. Publicul-ţintă al companiei îl reprezintă firme de asigurări.

„În 2018, primul an de activitate, am avut venituri de 70.000 de franci elveţieni. Anul trecut am închis cu 500.000 de franci elveţieni, deşi planul era de un milion, dar din cauza pandemiei, contractele pe care trebuia să le finalizăm s-au anulat. Anul acesta vom închide cu 1,6 milioane de franci elveţieni, sunt sigură de acest lucru deoarece aproape un sfert din target este deja atins“, a spus Nina Brătfălean, CEO Virtual I Technologies, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO