ZF Live

ZF Live. Oana Craioveanu, cofondatoare Impact Hub Bucureşti: Avem trei programe active pentru înscrieri, căutăm participanţi, căutăm startupuri pe care să le accelerăm

Autor: Mara Rolea

31.05.2022, 16:15 126

♦ Impact Hub Bucureşti a pornit cu un spaţiu de 300 de metri pătraţi, pe Strada Halelor, şi este prezent astăzi cu două spaţii, la Universitate şi în Floreasca.

Piaţa spaţiilor de coworking îşi revine, după doi ani de pandemie, este constatarea Oanei Craioveanu, unul dintre fondatorii Impact Hub Bucureşti, care spune că, în acest context, ea şi partenerii ei de business se concentrează pe dezvoltarea acceleratoarelor de afaceri, dar şi pe creşterea numărului de evenimente găzduite în spaţiile reţelei.

„Suntem într-o etapă de aşezare şi consolidare, aşa că ne concentrăm pe accelerarea programelor şi a evenimen­telor. Avem trei programe care sunt active pentru înscrieri, căutăm partici­panţi, căutăm startupuri pe care să le accelerăm“, a spus Oana Craioveanu la emisiunea online de business ZF Live.

Pe plan local, businessul este activ de zece ani, când s-a ancorat în România cu un prim spaţiu de 300 de metri pătraţi, pe Strada Halelor din Capitală. De-a lungul timpului, echipa de la Impact Hub a lucrat cu 800 de startupuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO