ZF Live

ZF Live. Oana Petrescu, CEO al Blue Air: În primul trimestru din 2021 am crescut numărul de rute cu 20% faţă de anul 2020, iar în trimestrul al doilea am mai deschis încă 40 de rute

Autor: Ramona Cornea

12.05.2021, 13:00 241

În ultimele două săptămâni, zborurile Blue Air au fost spre Marea Britanie şi Spania, iar Marea Britanie este piaţa noastră de bază. Cu destinaţiile de vacanţă vedem o vânzare bună pe zone precum Insula Creta, Grecia.”

Compania aeriană Blue Air a crescut numărul de rute cu 20% faţă de anul 2020, iar în trimestrul al doilea a mai deschis încă 40 de rute, după cum a spus Oana Petrescu, CEO-ul companiei. La începutul lunii martie, compania anunţa 40 de rute noi din Bucureşti, Cluj, Bacău şi Torino (Italia).

„Ne-am extins baza şi chiar în trimestrul I din 2021 am reuşit să creştem numărul de rute cu 20% faţă de anul 2020, iar în trimestrul al doilea am mai deschis încă 40 de rute. Pentru rutele acestea noi primim solicitări, dar avem acces şi la search-uri şi vedem volumul de căutări pe website, cum se reia cererea la diverse destinaţii. Am văzut o schimbare de comportament a pasagerilor, ei nu vor să mai zboare pe aeroporturi secundare pentru că în cazul în care se schimbă ceva nu au opţiuni, drept pentru care încearcă să zboare mai mult pe aeroporturile principale”, a spus Oana Petrescu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO