ZF Live

ZF Live. Ovidiu Dîmbean-Creţa, rector, ASEBUSS: Absolvenţii noştri contribuie cu 10% - 20% la PIB-ul României

Ovidiu Dîmbean-Creţa: Companiile sunt mai ezitante în a face astfel de investiţii. Pe de altă parte, o investiţie pe termen lung de acest gen în educaţie nu poate să fie greşită.

Ovidiu Dîmbean-Creţa: Companiile sunt mai ezitante în a face astfel de investiţii. Pe de altă parte, o investiţie pe termen lung de acest gen în educaţie nu poate să fie greşită.

Autor: Ramona Cornea

18.10.2021, 18:00 140

„Avem absolvenţi în toate domeniile de business. Cei mai mulţi dintre cei peste 1.500 de absolvenţi au devenit antreprenori şi au dezvoltat businessuri excepţionale.“

Absolvenţii programelor MBA şi EMBA ale şcolii de business ASEBUSS contribuie cu circa 10% - 20% la Produsul Intern Brut al României, afirmă Ovidiu Dîmbean-Creţa, rectorul şcolii de educaţie managerială.

„În afară de niÅŸte procente foarte importante, 10% - 15% - 20%, cu care contribuie absolvenÅ£ii noÅŸtri la PIB-ul României sau de faptul că probabil că controlează aproximativ aceleaÅŸi procente din activele din economia naÅ£ională, ne dorim ca antreprenorii români să vină să investească în educaÅ£ia structurată pentru a face pasul ÅŸi a se dezvolta internaÅ£ional.  Avem absolvenÅ£i în toate domeniile de business. Cei mai mulÅ£i dintre cei peste 1.500 de absolvenÅ£i sunt foarte merituoÅŸi, sunt oameni extraordinari, care au devenit antreprenori ÅŸi au dezvoltat business-uri cu totul ÅŸi cu totul excepÅ£ionale“, a declarat Ovidiu Dîmbean-CreÅ£a la emisiunea de business ZF Live.

ASEBUSS are două programe în România: cel de Executive MBA şi cel de MBA cu focus antreprenorial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO