ZF Live

ZF Live. Paul Copil, fondator & CEO al QeOPS, cumpărată în 2021 de Cargus: „România se află într-un stadiu incipient în zona de e-commerce, cu 5%-6% din totalul de vânzări, pe când în Europa de Vest e-commerce-ul este undeva la 25%“. QeOPS a înregistrat în 2020 afaceri de 6 milioane de lei

Autor: Mara Rolea

23.02.2022, 16:15 442

♦ În prezent, portofoliul de clienţi al companiei numără 50 de companii.

Pandemia a adus o creştere în ceea ce priveşte piaţa de e-commerce, însă România se află încă într-un stadiu incipient în zona de e-commerce, cu 5%-6% din totalul de vânzări, pe când în Europa de Vest e-commerce-ul reprezintă între 20% şi 25% din totalul pieţei.

„Mai avem loc destul de crescut. Pandemia a ajutat magazinele care vând online pentru că având perioadele de lockdown, magazine fizice închise, zona de online a beneficiat de acest aport, dar piaţa este în creştere. Acum luăm în calcul şi mediul economic în întregime, deci partea de stabilitate şi predictabilitate fiscală. Predicţiile sunt de creştere“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Paul Copil, fondator & CEO al QeOPS, furnizor de servicii de e-fulfillment şi soluţii personalizate de logistică, care a fost cumpărat în vara anului 2021 de Cargus, una dintre cele mai mari companii de curierat de pe piaţa locală.

QeOPS a început să opereze din anul 2016, iar în 2020 a înregistrat o cifră de afaceri de 6 milioane de lei. La început, compania a pornit de la un depozit de 500 de metri pătraţi, iar în prezent operează un depozit de 15.000 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO