ZF Live

ZF Live. Paul Voicu şi Raluca Stanciu, Francize.ro: Trecem prin cea mai mare transformare a pieţei francizelor, sunt nevoite să se reajusteze pe o nouă bază

Autor: Miruna Diaconu

16.11.2020, 18:15 190

În perioada pandemiei, francizele din industria food au continuat să se extindă, mai ales cele care s-au bazat pe conceptele de take away şi livrări la domiciliu.

Paul Voicu, Senior Consultant, Departament Consultanţă, Francize.ro, spune că piaţa francizelor din România trece printr-o schimbare majoră odată cu pandemia actuală, astfel că mulţi antreprenori au fost nevoiţi să îşi ajusteze businessul pentru a reuşi să aibă o afacere sustenabilă.

„Cred că trecem prin cea mai mare transformare a pieţei francizelor, sunt nevoite să se reajusteze pe o nouă bază şi ce mă bucură estă că după aceste opt luni am ajuns într-o zonă în care lumea începe să reconstruiască. Noi suntem cumva căutătorii de oportunităţi şi apoi le prezentăm către piaţă, vedem exact unde se mută banii în piaţă şi unde se mută oportunităţile“, explică Paul Voicu, senior consultant, departament donsultanţă, Franchwise, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO