ZF Live

ZF Live. Pavel Voparil, CEO al retailerului online Bonami: Coşul de cumpărături al românilor este mult mai scump faţă de restul ţărilor unde Bonami este prezent. Românilor le place designul şi să fie înconjuraţi de lucruri colorate

Autor: Iulia Apostoiu

29.07.2021, 21:00 216

Retailerul ceh online home&deco Bonami ajunge în România la o medie a coşului de cumpărături de 80 de euro, mai mare decât în restul ţărilor. Pavel Voparil, CEO Bonami, spune că, faţă de cehi care sunt conservatori, românilor le place designul care cuprinde mai multe culori, modele şi forme.

„Cred că românilor le place designul. Le place să fie înconjuraţi de lucruri frumoase. Şi noi putem vedea asta în faptul că valoarea medie a comenzii este surprinzătoare pentru România, fiind puţin mai mare decât în alte ţări în care suntem prezenţi”, a declarat Pavel Voparil în cadrul emisiunii de business ZF Live.

O explicaţie pe care o oferă Pavel Voparil este faptul că românii cumpără mai multe piese de mobilier faţă de restul ţărilor, care preferă piese de decor. Bonami are un portofoliu de 45.000 de produse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO