„Urmărim parcursul participanţilor noştri în doi, trei, patru sau cinci ani după MBA – dacă primesc creşteri salariale, dacă avansează în ierarhia organizaţională, dacă se mută în alte departamente sau dacă îşi schimbă angajatorul, iar aici vedem rezultate foarte bune.”
Studiile de tip Executive MBA (EMBA) câştigă din nou teren la nivel global, iar România nu face excepţie de la acest trend. Cererea este în creştere, iar programele se adaptează noilor realităţi din mediul de afaceri, susţine Phillip Nell, directorul academic al programului WU Executive MBA Bucharest, parte din WU Vienna University of Economics and Business.
Programul organizat în parteneriat cu WU Vienna University of Economics and Business îşi va începe o nouă cohortă în noiembrie 2025 şi vine cu mai multe componente actualizate. Printre acestea se numără o consolidare a educaţiei în leadership, dar şi integrarea unor teme de actualitate precum inteligenţa artificială.
„Recrutăm din nou – avem o nouă cohortă care va începe în noiembrie 2025 pentru programul nostru cu o durată de 16 luni. Desigur, am introdus multe elemente noi în programul de EMBA. Unul dintre cele mai importante este faptul că întărim componenta de leadership şi educaţia în leadership din cadrul programului nostru. Şi, în al doilea rând, este marele subiect: inteligenţa artificială, pe care o integrăm în diverse componente ale programului. Sunt mai multe schimbări, dar per ansamblu pot spune că avem o cerere foarte bună. Este şi o tendinţă globală – există din nou un interes crescut pentru studiile de tip Executive MBA. Acest lucru arată că programele noastre rămân relevante, mai ales în vremuri atât de incerte”, a spus Phillip Nell în cadrul emisiunii de business ZF Live.