ZF Live

ZF Live. Raluca Pîrvu, business manager, BPI Group. Sunt joburi în piaţa muncii, angajatorii au dat drumul la bugetele de recrutare, se simt într-o perioadă fastă deocamdată. „Sunt multe oportunităţi de angajare. Candidaţii nu prea aplică, piaţa din Bucureşti şi din câteva mari oraşe este una de candidaţi pasivi.“

Autor: Ramona Cornea

08.10.2021, 17:40 318

Angajatorii din România vin cu oferte de locuri de muncă, au bugete de recrutare, însă candidaţii nu aplică pentru ele, afirmă Raluca Pîrvu, business manager în cadrul BPI Group, companie de consultanţă în management şi resurse umane.

„Acum sunt joburi în piaţa muncii, angajatorii au dat drumul la bugetele de recrutare, se simt deocamdată într-o perioadă fastă şi atunci sunt multe oportunităţi de angajare. Candidaţii nu prea aplică, piaţa din Bucureşti şi din câteva mari oraşe este una de candidaţi pasivi. Angajatorii din mai multe industrii au dificultăţi serioase să găsească acei candidaţi potriviţi la anunţurile lor şi de aici vine un decalaj între cererea foarte mare de locuri de muncă disponibile şi oferta de candidaţi, care este limitată“ , a declarat Raluca Pîrvu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO