ZF Live

ZF Live. Răzvan Rughiniş, profesor la Facultatea de Automatică, fondator Innovation Labs: Mai mulţi cercetători români din zona academică îşi vor transpune ideile în produse comerciale şi vor ieşi în faţa unor actori economici, în cadrul programului Innovation Labs de anul acesta

Autor: Alexandra Matei

12.10.2020, 20:30 423

♦ Programul de preaccelerare Innovation Labs vine cu solutii de dezvoltare, finanţare şi creştere a unui start-up, pentru cei care doresc să intre în zona de antreprenoriat tehnologic, indiferent de nivelul de experienţă ♦ Echipele înscrise în programul Innovation Labs vin din domenii precum medicină, agricultură sau agronomie.

Programul de preaccelerare Innovation Labs, aflat la a opta ediţie, va aduce în acelaşi loc, pe 15 octom­brie, mai mulţi cercetători români din zona academică, unde aceştia îşi vor transpune ideile în produse comerciale şi vor ieşi în faţa unor actori economici. În urma pandemiei, s-a făcut trecerea de la un program de trei luni, la unul de şapte luni, prin prisma căruia se doreşte schimbarea unui întreg ecosistem şi a societăţii.

Tehnologia aduce extraordinar de multe oportunităţi, spune fondatorul Innovation Labs, atât pentru firmele de programatori, cât şi pentru toate celelalte sectoare ale economiei, iar mulţi actori din ecosistemul antre­prenorial au contribuit la această schimbare de tehnologie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO