ZF Live

ZF Live. Roxana Vrabie, Plantini: Barul naturist deschis sub brandul Plantini cu mai puţin de un an în urmă a înregistrat în septembrie, după redeschiderea restaurantelor, creşteri de 60% faţă de luna precedentă

Autor: Alexandra Matei

22.10.2020, 16:30 894

♦ Extinderea la nivel de bar naturist a venit din dorinţa de a le oferi oamenilor un layer de experienţă, pentru că foarte mulţi clienţi nu ştiau exact cum să folosească produsele Plantini ♦ Există două tipuri de clienţi: cei care cumpără remedii naturale, ceaiuri, pastile şi ceilalţi, care merg pe partea de trend, alegând produse pe care le introduc în alimentaţia zilnică ♦ Bonul mediu este de 30 de lei în zona de remedii, respectiv 50-60 de lei în zona de alimentaţie sănătoasă.

Businessul Plantini, coordonat de Roxana Vrabie şi început în 2008 din pasiunea mamei ei pentru produsele naturale, a făcut saltul de la stadiul de magazin mic cu produse tradiţionale, sănătoase, la cel de bar naturist, situat în nordul Bucureştiului, care a înregistrat creşteri de până la 60% în luna septembrie faţă de luna precedentă, pe perioada scurtă de funcţionare şi în interior a unităţilor HoReCa.

În prezent, există şapte magazine şi un bistrou sub acest nume, iar cifra de afaceri a depăşit 700.000 de euro anul trecut.

„Plantini a fost la bază un magazin naturist, pornit de mama mea din pasiunea ei pentru produsele sănătoase, care s-a extins atunci când am început să mă implic şi eu şi să introduc o gamă de alimente sănătoase, bio, care să îţi permită să adaptezi dieta către nevoi speciale. Anul acesta a fost cu cele mai multe provocări, am vrut să ne extindem businessul în zona de restaurant, bistrou, oferindu-le oamenilor un layer de experienţă, pentru că foarte mulţi clienţi nu ştiau exact cum să folosească produsele noastre“, spune Roxana Vrabie, fondatoarea Plantini.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO