ZF Live

ZF Live. Simona Baciu, Transylvania College: Trebuie să formăm un alt profil de absolvent, care să aibă mult mai multă putere de decizie decât era în trecut

Autor: Alexandra Matei

03.02.2021, 19:45 216

♦ Programul are scopul de a încuraja profesorii să aplice noi metode pentru a-şi găsi echilibrul lor emoţional, dar şi pentru a-i ajuta pe elevi să-şi exprime starea de spirit şi emoţiile ♦ În programele acestei luni, vor fi prezenţi specialişti din ţară şi internaţionali, care vor împărtăşi câteva dintre experienţele şi metodele pe care le folosesc.

Un program început în urmă cu un an, Profesori Fericiţi pentru România, aflat astăzi la cea de-a doua ediţie, îşi propune să dea profesorilor din toată ţara posibilitatea de a dezvolta diverse abilităţi şi metode de predare pentru care ei nu au fost pregătiţi la începutul carierei, prin care să sporească atenţia, concentrarea, interesul şi starea de bine atât a lor, cât şi a elevilor de la clasă, stare care a fost, totodată, deteriorată de pandemie şi de mutarea şcolii în regim online.

Astfel, spune fondatoarea acestui proiect, Simona Baciu, profesorii din toată ţara pot participa la o sesiune de seminarii, care se întind pe o perioadă de cinci săptămâni, în care vor dezvolta aceste abilităţi, îşi vor descoperi propriile resurse interne şi vor aplica apoi la clasă metodele învăţate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO