ZF Live

ZF Live. Simona Istrate, NAI România & Moldova, broker imobiliar: Randamente foarte bune s-au obţinut anul acesta nu pe rezidenţial, ci pe industrial, pe depozite: aici se poate ajunge la randamente de 8-10%

Simona Istrate: Eu cred că există nişte oportunităţi pentru fiecare clădire în parte şi ele trebuie analizate ca atare.  Cred că fiecare clădire trebuie să aibă o reconversie personalizată.

Simona Istrate: Eu cred că există nişte oportunităţi pentru fiecare clădire în parte şi ele trebuie analizate ca atare. Cred că fiecare clădire trebuie să aibă o reconversie personalizată.

Autor: Alexandra Matei

08.09.2021, 00:05 382

Pentru un investitor, zona industrială are un avantaj, spre deosebire de zona rezidenţială, prin faptul că se închiriază pe termen foarte lung, de la 5 până la 15-20 de ani Există chiriaşi în piaţă în această zonă, întrucât oricine vrea să facă business în România are nevoie de un depozit O tendinţă vizibilă în piaţă este reconversia clădirilor de birouri.

Piaţa imobiliară nu a îngheţat după venirea pandemiei de Covid-19, constructorii şi-au dus la bun sfârşit proiectele şi s-a menţinut în piaţă o efervescenţă constantă. Anul acesta, cele mai bune randamente din piaţă s-au obţinut, în mod surprinzător, pe zona de industrial, nu pe rezidenţial, spune Simona Istrate, account manager în cadrul NAI România & Moldova.

Aceasta este de părere că domeniul industrial este unul interesant pentru România, foarte bun pentru investiţiile pe termen lung şi în care se poate ajunge la randamente de 8-10%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO