ZF Live

ZF Live. Sorin Drăgulin, UniCredit Bank, şi Rucsandra Hurezeanu, Ivatherm: În această criză, faţă de cea din 2008, băncile nu au oprit creditarea, ci au intensificat-o pentru a ajuta economia. IMM Invest a fost o gură de oxigen

Autor: Alexandra Matei

09.04.2021, 07:30 294

 „Cerinţele clienţilor pentru programul IMM Invest au fost mai mari decât fondurile disponibile“, spune Sorin Drăgulin, director în divizia retail a UniCredit Bank ♦ IMM Invest a fost o gură de oxigen pentru alte companii care nu ar fi obţinut credit bancar. Au existat condiţii mult mai bune faţă de un credit normal, apreciază Rucsandra Hurezeanu, fondatoare & CEO al Ivatherm.

Situaţia creditării în timpul crizei actuale a fost cu totul alta faţă de cea din timpul crizei din 2008, întrucât criza generată de pandemie nu este una a băncilor sau a sistemului, ci una sa­ni­tară, care a venit cu o serie de provocări atât pen­tru bănci, cât şi pen­tru companii, susţine Sorin Drăgulin, di­rec­tor de pro­du­se, seg­mente şi ma­nage­men­tul va­lo­rii cli­en­tului în c­adrul di­vi­zi­ei de retail a UniCre­dit Bank.

Astfel, în ul­­­ti­­mul an, cre­di­ta­rea nu s-a oprit, ci a fost in­ten­sificată pen­tru a ajuta eco­­no­mia, iar IMM In­vest, con­si­­deră el, a fost pro­gramul de suc­ces al anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO