ZF Live

ZF Live. Sorin Preda, CEO Global Vision. Anul acesta livrăm cel puţin 100.000 mp de depozite şi demarăm o investiţie de 70 mil. euro într-un centru logistic lângă aeroportul Otopeni

Autor: Bogdan Alecu

17.01.2022, 17:00 650

♦ Proximitatea faţă de un nod de transport, care să includă atât rutier cât şi feroviar, aerian sau portuar reprezintă următoarea miză a marilor jucători din logistică ♦ Global Vision, după ce a demarat Constanţa Business Park, în proximitatea portului, în 2022 începe construcţia unui parc logistic lângă aeroportul Otopeni.

Global Vision va demara în acest an o investiţie de aproape 70 mil. euro în Bucharest Airport Park lângă aeroportul Otopeni pentru a atrage atât IMM-uri, cât şi un potenţial terminal cargo în viitor.

„Prima fază o vom demara anul acesta. Nu am stabilit dacă vom începe cu o unitate de 6.000 sau de 10.000 mp pentru că avem discuţii pentru preînchirierea spaţiilor şi în funcţie de concluzionarea parte­neria­telor vom lua o decizie. Potenţialul investiţiei a de acolo deja a depăşit 10 mil. euro în teren iar în construcţie va depăşi 50 mil. euro. Vom avea o investiţie totală de 60-70 mil. euro“, a spus Sorin Preda, CEO al Global Vision, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri industriale şi logistice din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO