ZF Live

ZF Live. Sorin Roibu, Arthur Hunt: Piaţa de recrutare a executivilor a scăzut foarte mult din cauza pandemiei. Patronii şi acţionarii ar trebui să se pregătească pentru introducerea unui chief transformation officer, un post care să coordoneze transformarea companiei în funcţie de piaţă

Autor: Răzvan Botea

26.06.2020, 17:50 384

Sorin Roibu, managing partner la Arthur Hunt, companie de resurse umane care recrutează executivi, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live că piaţa în care activează compania a scăzut foarte mult din cauza pandemiei Covid-19.

„Piaţa trece prin provocări majore. Tocmai pentru că trecem prin aceste transformări sunt anumite situaţii în care sunt deschise joburi care sunt menite să producă schimbare, tranziţia către altceva. Cu toate acestea, piaţa a scăzut foarte mult“, a spus el la ZF Live.

În acest context, multe companii au accelerat procesul de digitalizare a organizaţiei, iar schimbările din piaţă aduc în organigrama companiilor un nou post necesar - un executiv care să se ocupe de zona de transformare a businessului în funcţie de piaţă, este de părere Sorin Roibu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO