ZF Live

ZF Live. Ştefan Prigoreanu, CEO Millenium Insurance Broker: Industria de asigurări are un potenţial extraordinar la noi, în România. Avem de crescut cu peste 1.000% ca să atingem media europeană

Autor: Mircea Nica

24.11.2022, 18:00 174

„Consumul de asigurări la noi este undeva la 170 euro pe cap de locuitor la finalul anului trecut, or media europeană este undeva la 2.200 euro pe cap de locuitor. La noi abia acum încep să îşi facă loc pe piaţă asigurările de sănătate, de viaţă, dar şi pentru companii asigurările pentru riscul cyber, pentru pierderea de profit, riscul de neîncasare a facturilor, răspundere civilă, răspunderea administratorilor“.

Industria de asigurări din România are un potenţial de creştere de peste 1.000% pentru a atinge media europeană, a explicat Ştefan Prigoreanu, CEO al Millenium Insurance Broker, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Industria de asigurări are un potenţial extraordinar la noi, în România. Avem de crescut cu peste 1.000% ca să atingem media europeană. Consumul de asigurări la noi este undeva la 170 euro la finalul anului trecut pe cap de locuitor, or media europeană este undeva la 2.200 euro pe cap de locuitor. La noi abia acum încep să îşi facă loc pe piaţă asigurările de sănătate, de viaţă, dar şi pentru companii asigurările pentru riscul cyber, pentru pierderea de profit, riscul de neîncasare a facturilor, răspundere civilă, răspunderea adminsitratorilor. Încă sunt puţin cunoscute la noi şi există un potenţial uriaş pe care noi plănuim să îl exploatăm“, a spus Ştefan Prigoreanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO