ZF Live

ZF Live. Steliana Moraru, OTP Leasing: Am avansat în procesul de digital transformation prin lansarea chatbot-ului Eliza, care poate să răspundă la 80% din întrebări şi să stabilească dacă un client este sau nu eligibil

Autor: Alexandra Matei

16.09.2020, 16:45 315

♦ Asistentul virtual Eliza este o noutate privind digitalizarea la nivelul companiilor de leasing din România ♦ Chatbot-ul este găzduit direct de site-ul OTP Leasing şi poate fi accesat de clienţi prin platforma My Leasing.

OTP Leasing România, divizia de leasing financiar de pe piaţa locală a grupului maghiar cu acelaşi nume, a lansat chatbot-ul (asistentul virtual) Eliza ca o inovaţie în rândul companiilor de leasing din România, care are rolul de a automatiza procesul de ofertare pentru persoane juridice şi de a oferi suport non-stop clienţilor existenţi şi potenţiali, după cum susţine Steliana Moraru, head marketing&digital transformation la OTP Leasing.

„Acest chatbot este genul de proiect care a venit odată cu procesul de digital transformation şi este primul din domeniul de leasing. Lucrează pe zona de self-service, poate identifica dorinţele clienţilor şi le poate oferi acestora posibilitatea de a efectua operaţiuni într-un timp mult mai scurt, fără intervenţia umană“, a spus Steliana Moraru, head marketing&digital transformation la OTP Leasing, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO