ZF Live

ZF Live. Tudor Manea, CEO, eMAG: Estimăm afaceri de peste 1 miliard de euro la final de an. Pentru noi acum „se joacă” anul, în perioada de Black Friday, când estimăm vânzări de peste 130 mil. euro într-o singură zi

Autor: Alexandra Cepăreanu

10.11.2022, 09:00 632

„Anul acesta avem un velier la ofertă, 10 kilogame de aur, un voucher de 50% – împreună cu Tarom – pentru  zboruri aeriene, 24.000 de nopţi de cazare, stăm bine în zona de produse speciale, ceea ce arată că în online poţi cumpăra orice.”

eMAG, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de retail online şi unul dintre cei mai mari jucători din regiune, estimează afaceri de peste un miliard de euro la finalul anului în curs, a spus Tudor Manea, CEO al eMAG, în cadrul emisiunii de business ZF Live. De asemenea, pentru campania din acest an de Black Friday, care începe pe 11 noiembrie, reprezentanţii eMAG estimează vânzări de peste 130,2 milioane de euro (639 mil. lei) într-o singură zi, cu peste 5% mai mult faţă de nivelul atins în cadrul primei zile a evenimentului de shopping online de anul trecut.

„Anul acesta estimăm peste un miliard de euro afaceri, dar pentru noi acum «se joacă anul», noi suntem cam la jumătatea anului acum (anul fiscal la noi se încheie în martie). În prima zi de Black Friday estimăm vânzări în valoare de 639 mil. lei (130,2 mil. euro), de la 609 mil. lei (124,1 mil. euro). Practic, volumul de vânzări pe care le avem într-o lună îl atingem într-o singură zi de campanie de Black Friday. Pe lângă decembrie, acum şi luna noiembrie e o lună plină de vânzări”, a spus Tudor Manea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO