ZF Live

ZF Live. Urania Cremene şi Răzvan Stoian, Destiny Park: Destiny Park, un parc educaţional pentru copii pe 3.000 mp, urmează a fi deschis în toamna acestui an în urma unei investiţii de 23 mil. lei. „Nu este un parc de distracţii, este exact combinaţia perfectă între joc şi învăţare.“

Autor: Miruna Diaconu

06.02.2020, 18:15 943

Destiny Park, un parc tematic educaţional pentru copii, ce urmează a fi deschis în Bucureşti, va avea o investiţie ce se va ridica la peste 23 mi­lioane de lei. Parcul va conţine circa 43 de zone de experienţă, în care copiii vor învăţa prin intermediul jocului şi vor avea parte de o experienţă conectată destul de mult la realitate.

„Nu este un parc de distracţii, este exact combinaţia perfectă între joc şi învăţare. Este exact felul în care copiii noştri se dezvoltă şi îşi satisfac nevoile psihologice de bază. Dacă am înţelege asta la un nivel mai profund că educaţia se face preponderent prin joc, prin ludic, atunci când avem de-a face cu copiii am mai creşte câteva niveluri“, spune Urania Cremene, expert în parenting şi ambasador al Destiny Park, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO