ZF Live

ZF Live. Viorel Vasile, CEO şi fondator Safety Broker: Safety Broker pregăteşte un plan de achiziţie a unor jucători din piaţă după obţinerea aprobărilor Consiliului Concurenţei şi ASF privind vânzarea companiei către polonezii de la Unilink

Autor: Mircea Nica, Claudia Medrega

08.12.2021, 10:00 1212

Viorel Vasile, Safety Broker: Vom încerca să cumpărăm brokeri pe care să îi putem integra pentru a ajunge la o cotă de piaţă spre 20%. Ne va permite astfel o putere de negociere mai mare şi vom putea genera o piaţă mai mare jucătorilor străini care vor intra pe piaţă.

Safety Broker, liderul pieţei de brokeraj în asigurări, îşi pregă­teş­te o strategie de achiziţie a unor bro­keri din piaţă după ce va obţine apro­bările de la Consiliul Concu­renţei şi Autoritatea de Supra­veghere Finan­ciară (ASF) privind vân­zarea a 80% din acţiunile compa­niei către polo­nezii de la Unilink, în spatele cărora se află fondul de investiţii Enterprise Investors, a spus Viorel Vasile, CEO şi fondator Safety Broker, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Eu sper că vom reuşi să conso­lidăm piaţa. Avem un plan pe care îl vom pune în aplicare după obţinerea aprobărilor şi vom încerca să facem o achi­ziţie sau două în piaţă. Vom în­cerca să cumpărăm brokeri pe care să îi putem integra pentru a ajunge la o cotă de piaţă undeva spre 20%. Ne va permite astfel o putere de nego­ciere mai mare şi vom putea genera o piaţă mai mare jucătorilor străini care vor intra“, a spus Viorel Vasile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO