ZF Live

ZF Live. Vlad Ardeleanu, CEO al Medima Health: „Planul este să construim o reţea de 15 clinici de imagistică şi radiologie la nivel naţional. O clinică costă în medie un milion de euro“

Autor: Alexandra Cepăreanu

16.09.2020, 19:30 624

„Analizele complete de prevenţie vor deveni la fel de importante ca analizele curente de sânge cu care suntem obişnuiţi“.

Vlad Ardeleanu, CEO al clinicilor medicale specializate în imagistică şi radiologie Medima Health şi cel care a condus timp ce cinci ani operaţiunile companiei de pariuri Superbet România, are în plan extinderea reţelei de clinici medicale la nivel naţional.

„Planul este să construim o reţea de clinici la nivel naţional, ne gândim la 15 cli­nici pe care vrem să le deschidem în România în următorii ani, repede. O clinică costă în medie 1 milion de euro, dar vor fi situaţii în care vom depăşi semnificativ această sumă pentru că vom merge doar pe echipamente noi“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Vlad Ardeleanu.

În prezent, Medima Health operează două clinici specializate în imagistică şi radiologie în Bucureşti şi are o echipă formată din nouă medici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO