ZF News

AAylex One (CocoRico) din Buzău vrea miliardul de lei în acest an

AAylex One (CocoRico) din Buzău vrea miliardul de lei...

Autor: Florentina Niţu

23.06.2022, 08:30 1009

Bogdan Stanca, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din industria cărnii, care deţine majoritar AAylex One (93%), compania creată anul trecut ca urmare a fuziunii celor 16 firme din grupul AAylex, care produce brandul din carne de pui Cocorico, estimează o cifră de afaceri de 1,3 miliarde de lei în 2022, în creştere cu 53% faţă de anul trecut. El nu este singurul antreprenor român din piaţa cărnii care aspiră la primul miliard de lei în 2022, şi Ioan Popa, fondatorul Transavia, speră la acest rezultat.

AAylex One din judeţul Buzău a avut în ultimii doi ani investiţii de 150 de milioane de lei, iar pentru acest an are un buget de 75 de milioane de lei şi principalul obiectiv investiţional din 2022 este eficientizarea activităţii din fabrici, conform informaţiilor oferite ZF cu ocazia realizării unei noi ediţii a catalogului Cei mai mari jucători din economie.

„AAylex ONE investeşte în programe de eficientizare la nivelul fabricilor, cu scopul de a reduce costurile şi de a îmbunătăţi productivitatea“, au răspuns reprezentanţii grupului la solicitarea ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO