ZF News

Benzinăria-florărie: Petrom a lansat serviciul de livrare de flori în cele 153 de staţii OMV

Benzinăria-florărie: Petrom a lansat serviciul de...

Autor: Roxana Petrescu

05.03.2015, 10:57 2312

Petrom, cea mai mare companie petrolieră locală, a lansat de la finalul anului trecut serviciul de livrare de flori în cele 153 de staţii OMV care sunt administrate de companie pe plan local. Acesta este încă un pas pe care compania petrolieră îl face pentru a-şi consolida segmentul non-oil, domeniu analizat cu din ce în ce mai multă atenţie de firmele de profil în contextul în care vânzările de carburanţi refuză să crească.

Cum funcţionează sistemul?

Clientul se duce într-una din cele 153 de staţii OMV, alege buchetul dorit dintr-un catalog, iar apoi livrarea florilor se face către destinatar într-un interval de până la 48 de ore. Pentru a face aceste lucru Petrom a încheiat un parteneriat cu florăriile Magnolia.

La începutul acestei săptămâni, Petrom a anunţat deschiderea unui nou restaurant Subway într-o benzinărie din Oradea, primul restaurant drive-through fiind inaugurat anul trecut la Sibiu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO