ZF News

Carrefour deschide al patrulea magazin sub brandul Supeco la Giurgiu

Carrefour deschide al patrulea magazin sub brandul Supeco...

Autor: Ana Maria Petcana

09.03.2015, 11:46 2294

Primul magazin Supeco a fost deschis în septembrie 2014 la Râmnicu Vâlcea, iar ulterior retailerul a inaugurat unităţi în Slatina şi Târgovişte.

Noua unitate din Giurgiu este situată pe Bulevardul Mihai Viteazu, nr. 5.

Conceptul Supeco se situează între discounter şi cash&carry şi fost lansat iniţial în Spania. Magazinele Supeco au o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 metri pătraţi şi se focusează pe categoria de produse proaspete.

"Supeco este un concept de magazin preponderent orientat către preţuri, către oferte cât mai bune şi către o gamă adaptată tuturor nevoilor, propunând produse atât consumatorilor persoane fizice, cât şi celor interesaţi de creşterea afacerilor proprii", potrivit datelor de pe siteul companiei.

Retailerul mai deţine în România 27 hipermarketuri Carrefour, 92 supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 9 magazine de proximitate Contact şi un magazin online.
Vânzările companiei au revenit anul trecut la nivelul din 2008, de 1 miliard de euro, înregistrând o creştere cu 2% faţă de 2012.

Retailerul este parte a grupului francez Carrefour, care deţine peste 10.100 de magazine în 34 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO