ZF News

Casa Rusu testează modelul IKEA şi aduce decoraţiuni în magazinele de mobilă

Casa Rusu testează modelul IKEA şi aduce decoraţiuni...

Autor: Ioana David

03.03.2015, 12:22 2102

Reţeaua de magazine Casa Rusu, divizia de retail a producătorului de mobilă Rus Savitar, inaugurează pe 6 martie un magazin nou în cadrul Centrului Comercial Carrefour Colentina, sub un nou concept, în care aduce pe lângă mobilă şi decoraţiuni şi obiecte de uz casnic.

Magazinul va avea o suprafaţă de 2.500 mp şi este al patrulea pe care Casa Rusu îl va avea în Bucureşti, iar pe lângă cele 30 de ambiente difereite de mobilă va avea şI colecţii de decoraţiuni obiecte decorative, tablouri, flori ornamentale, veselă, tacâmuri şi articole pentru bucătărie. Compania anunţă că deschiderea face parte dintr-un amplu program de extindere pentru 2015.

“Noul magazin va ocupa o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi şi va avea un concept diferit faţă de celelalte 27 de locaţii pe care le deţinem în toată ţara. Astfel, magazinul din zona Colentina va dispune, pe lângă o gamă largă de mobilier, şi de o suprafaţă generoasă cu obiecte de decoraţiuni şi uz casnic”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al companiei.

În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 27 de magazine, proprii şi în regim de francize, noua locaţie din Bucureşti fiind cea de-a 28-a a reţelei.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO