ZF News

Ce va aduce în plus cinematograful noului mall din Pantelimon: “Vânt, ceaţă, fulgere, baloane de săpun, ploaie şi mirosuri”

Ce va aduce în plus cinematograful noului mall din...

Autor: Cristi Moga

04.03.2015, 15:11 1153

Centrul comercial Mega Mall din Pantelimon, a cărui deschidere este programată în 23 aprilie, va avea un cinematograf Cinema City cu 14 săli, una dintre acestea urmând să beneficieze de inovaţiile tehnologiei 4Dx prin intermediul căreia experienţa filmului se va transmite prin intermediul tuturor celor cinci simţuri.

„Noua sală dedicată acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile şi efecte speciale sincronizate cu acţiunea de pe ecran, precum vânt, ceaţă, fulgere, baloane de săpun, ploaie şi mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât şi 3D”, au precizat reprezentanţii fondului de investiţii NEPI, dezvoltatorul proiectului din Pantelimon.

Pe lângă o suită de retaileri care cuprinde nume precum Carrefour, Zara, H&M, Marks & Spencer, Mango şi alţii, dezvoltatorii Mega Mall pun accent şi pe zona de entertainment care este realizată sub conceptul de sports bar şi va cuprinde o zonă în care vor putea fi urmărite transmisiuni sportive, jocuri, dar şi piste de bowling pentru adulţi şi copii. 

Mega Mall va avea o suprafaţă închiriabilă de 72.000 de metri pătraţi, învestiţia este estimată la 165 de milioane de euro, iar dezvoltatorii mizează pe un trafic zilnic de 50.000 – 60.000 de persoane, comparabil cu cel al unor proiecte precum AFI Palace Cotroceni sau Băneasa Shopping City.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO