ZF News

Complexul Therme se extinde cu încă 4.000 de metri pătraţi dedicaţi familiilor, investiţia ridicându-se la 10 milioane de euro

Complexul Therme se extinde cu încă 4.000 de metri...
26.11.2016, 22:45 1441

Complexul de wellness şi relaxare Therme Bucureşti, inaugurat la începutul lu­nii ianuarie, se extinde cu un nou spaţiu de 4.000 de metri pătraţi, dedicat familiilor, indiferent de vârsta copiilor.

Zona, care include o bibliotecă de sare, un loc de joacă dotat cu 14 console Playstation şi alte distracţii pentru toată familia, trei saune umede tematice sau 20 de paturi cu infraroşu, se va deschide publicului la 1 decembrie.

ZF a scris în luna octombrie despre proiectul de investiţii ale grupului A-Heat din Austria, proprietarul Therme, în complexul de lângă Bucureşti. Conform informaţiilor furnizate de A-Heat, investiţia în acest nou spaţiu se ridică la 10 milioane de euro. 

Therme Bucureşti cuprinde în prezent trei zone – Galaxy, The Palm şi Elysium. Proiectul Therme, a cărui construcţie a început în anul 2013, a necesitat o investiţie iniţială de circa 50 mil. eu­ro şi are o capacitate de circa 4.000 de persoane si­multan. 

Compania Therme Nord Bucureşti, prin care grupul aus­­triac controlează complexul, a primit un ajutor de stat de circa 6,6 mil. euro pentru crearea a 200 de locuri de muncă.  Centrul are aproximativ 500 de angajaţi în pre­zent.

Complexul Therme Bucureşti este primul de acest tip în care a investit grupul austriac, în timp ce dezvoltatorul proiectului - WUND - mai are patru astfel de spaţii.

Conducerea grupului A-Heat estima anterior un număr de 900.000-1.100.000 de vizitatori pentru primul an de funcţionare. 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO