ZF News

Concurenţă de 13 pe loc pentru posturile de conducere scoase la concurs de ASF

Mişu Negriţoiu, preşedinte al ASF

Mişu Negriţoiu, preşedinte al ASF

Autor: Roxana Pricop

24.02.2015, 00:06 554
Autoritatea de Su­pra­veghere Financiară (ASF) a anunţat că un nu­măr de 68 de per­soane s-au înscris pentru cele cinci pos­turi de con­du­cere scoase la concurs.
 
Salariile pentru aceste poziţii ar porni de la 3.000 de euro pe lună şi pot ajunge şi la 7.000 de euro pe lună, potrivit unor surse din piaţă.
 
Pentru cele cinci posturi de conducere s-au putut înscrie atât actuali angajaţi ai ASF, cât şi persoane din afara instituţiei. Pe­rioa­da de depunere a dosarelor a expirat vi­neri, 20 februarie, iar începând de ieri, 23 februarie, şi până pe vineri, 27 fe­bruarie, se desfăşoară la sediul ASF inter­viul de evaluare a competenţelor şi abilităţilor personale ale candi­da­ţilor pe aceste posturi.
 
Pentru poziţia de director al Direc­ţiei supraveghere şi control, sec­to­rul asi­gurări - reasigurări, ASF a pri­mit 15 candi­daturi, iar pentru po­ziţia de di­rector la Direcţia finan­ciar - adminis­tra­tivă au fost înregistrate şapte can­di­da­turi. Poziţia de director este imediat sub cea a vice­pre­şedin­ţilor de sector. Po­ziţia inferioară direc­torului este cea de şef serviciu.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO