ZF News

Estée Lauder, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de beauty, a deschis la Bucureşti un centru de tehnologie cu 150 de oameni

Estée Lauder, unul dintre cei mai mari jucători din...

Autor: Cristina Roşca

13.04.2023, 21:29 207

Estée Lauder Companies, un grup activ pe piaţa de parfumerie, machiaj şi îngrijire a pielii, a deschis un centru de tehnologie (global technology center) la Bucureşti. Compania a angajat deja 150 de oameni care se vor ocupa de aspecte cu importanţă şi cu acoperire globală precum inteligenţă artificială, automatizări inteligente, model de business omnichannel şi cloud. Pentru acest centru, grupul caută în continuare oameni.

Astfel de birouri axate pe tehnologie, Estée Lauder mai are în Long Island City, New York şi în Kuala Lumpur, Malaysia.

ZF a scris încă din 2021 că grupul vrea să deschidă un asemenea centru în Bucureşti, uitându-se să închirieze spaţiu de birouri în proiectul Millo Offices din zona Căii Victoriei. Acum, oficialii companiei spun că birourile sunt aproape de centrul istoric al oraşului, fără a da detalii.

„Investiţiile noastre în tehnologie ne ajută să creştem rapid şi totodată sustenabil pe termen lung. Deschiderea unui nou birou la Bucureşti subliniază apetitul grupului pentru a investi în tehnologie în vederea dezvoltării businessului din domeniul frumuseţii”, a spus Tracey T. Travis, CFO-ul Estée Lauder Companies la inaugurarea centrului local.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO